Thread: crni abonos...?
View Single Post
Old 24-04-2009, 12:18 AM   #4
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: crni abonos...?

brate milance evo za tebe pejstujem jedan post koji je zlata vredan:

Re: Kupovina drveta

od Stevan NImcevic na 13 Jun 2008, 10:40
Braco sapatnici, muka je to teshka, ta kupovina drveta u nashoj nam miloj i dragoj majci Srbiji, vidim da se mucite ko i ja onomad pa ajde da vam prenesem moje impresije sto se tice potrage za gore navedenim.
Sto se tice panchevackog mosta, postoji stovariste sa drvetom, jeste ima da se kupi suvo drvo, uglavnom mahagoni i otrah pa cak moze da se nadje i poneka poslastica za likove koji vole malo da eksperimentisu sa rebrastim ili pticijim javorom, stovariste se zove "Paning" i glavni majstor za temu drvo za instrumente je lik po imenu Srki, stariji covek sede kose , nedajte se braco, zna Srki malo i da serucka na temu sta valja, a sta ne valja, stoga savetujem da se dobro potkujete znanjem ili povedite nekog ko je u tome malo vishe od vas. Stovarishte se nalazi vazdushnom linijom oko 200 metara od Pancevackog mosta, veoma je blizu, u pravcu Tempo supermarketa ili prema centru grada, telefon ne znam jer nisam dugo ishao tamo.
Drugo stovariste na kojem mozete naci malo vise vrsta ( javor, orah, mahagoni, jova, jasen, tresnja, topola, lipa) je firma 'Drvo trade' na potezu prema surcinu, Vojvodjanska ulica tel: 319 16 27, topla preporuka, zaduzeni majstor covek imenom Milojko tel: 064/1711-603, drveta na tone tj. stotine kubika, ludilo, ko voli drvo prava uzivancija
Slanci, firma "Strajko" vrh sveta za mene, sto se tice egzota pravi raj, (wenge, purple heart, bubinga, padouk, zebrawood, teak) zlo totalno cene normalno isto tako vrh od 2000 eur - dokle ocesh topla preporuka, drvo prve klase.Kontakt osoba Lilja, tel:064/422-3132
Trece stovarishte, firma "Betula Alba", to je verovatno gore pomenuto posle Krnjache, zrenjaninski put pa se negde pre Borche skrene desno, od drveta ima javor, jasen, orah, mora malo da se trazi poshto su za odabir drveta zaduzena dva matorca koji su toliko smoreni da im ne pada na pamet da premecu gomilu zbog jedne daske za nekog tamo "tupadziju" koji bi da pravi gitaru , nedajte se, samo napred kontakt telefon je 063/358-913
Narucivanje preko neta je super, samo sto postoji zez u obliku carina, spediter, troskovi koji kad se dodaju na cenu daske onda dzaba cimanje, mogo skup sport, tripujem se vec duze vreme da narucim neshto shto ovde nema sanse da se nadje, al' jos nisam
Eto toliko za sada pa srecno
korenjak is offline   Reply With Quote