View Single Post
Old 22-04-2009, 11:25 PM   #3
nemuzicar
Junior Member

Default Re: USB Kartica za slu?anje muzike

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Nije tacno ovo za sum.
To samo kod integrisanih kartica...
1212m radi besprekorno, kao i bilo koja druga koju sam probao, a u smislu suma koji si pomenuo.
Hmmm... ovo prvi put čujem, a vi?e puta sam čuo da sve interne kartice pate od ?uma.

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Ono sto je caka je to da kod njih nema izlaz za slusalice, tako da ti zbog toga one nisu dobar izbor. Sto se tice kvaliteta zvuka, ili su iste ili bolje od gore navedenih USB resenja
Od USB varijanti, za to sto ti treba, neces pogresiti sta god da uzmes, a na tvom mestu bih se otarasio M Audio zvucnika koji nemaju veze ni sa zvucnicima ni sa zvukom. Njihovom zamenom mozes da primetis pravo poboljsanje u zvuku, nasuprot pomenutim karticama. Treba da kupis neke solidne Hi Fi zvucnike ranga 200-300 eura i da uzivas (naravno, onda ti treba i pojacalo...)
Naručio sam danas te maudio zvučnike, ali M-AUDIO,Studiophile AV 40. U svakom slučaju su bolji od ovih koje sada imam tako da ću u?ivati.
A trenutno nemam niti novaca da kupujem pojačalo i zvučnike niti vremena da surfam internetom, tra?im ?ta je najbolje i obilazim trgovine.

Jesi li siguran da su m-audio zvučnici "koji nemaju veze ni sa zvucnicima ni sa zvukom"?
Na amazonu ih 95% ljudi jako hvali:
http://www.amazon.com/M-Audio-Studio.../dp/B000MUXJCO
nemuzicar is offline   Reply With Quote