View Single Post
Old 22-04-2009, 08:55 AM   #3
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: Nova makina, a dzabe

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ja sam radio sa Golden Age TC1 Tube mikrofonom, i mogu da vam kazem da to zvuci ekstra, mnogo bolje nego Rode NTK ili tako nesto...Malo je otvoren ali i topao, a sibilanti su predivni na njemu bili...Hteo sam da uzmem jedan taj mikrofon za sebe al me strah da mi ga transportuju iz Kine, 250 E izlazi...
da se odmah ispricam offu na offtopicu : )

znaci to zbilja tako dobro izlazi s tim micom? jer se vec neko vrijeme mislim zamijeniti k2 s necim drugim, posto mi nikako ne lezi na glas...dvojici ljudi koje snimam fenomenalno sjeda, jer imaju dosta jak glas u donjim midovima pa me k2 rijesi posla u mixu, ali ja se nikako ne mogu spojit s njim posto imam dosta izrazene sredje visoke i generalno dosta sibilantan glas. logicno mi je bilo skrpat se za sm7b i tako odmah rijesiti "dosta muha jednim udarecem", al bih volio uz to i dalje imat kondenz. jedan...planiram u svakom slucaju isprobat sto god budem uzimao, ali kod nas u studijima imas ili k2 i classic II ili u87-ice i 414-ke...sto mi ili ne pase (rode i akg) ili mi je debelo van budzeta (neumann)...cak sam se istripovao probati nac i solidtube.

a neznam sta se tripujes za narucivanje iz Kine. firma je svedska i ima suradnju s tvornicom u Kini koja radi te 1073 klonove te ih potom salje GA-u u svedsku koji onda radi quality control i distribuira ih dalje, a ima distributere u UK, njemackoj, austriji i belgiji sigurno...za ostale zemlje neznam, al mislim da ima cak i u sloveniji...
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote