View Single Post
Old 21-04-2009, 06:02 PM   #15
beatanga
Junior Member

Default Re: Fenomen zvan Susan Boyle

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa to ti je reklama za Washington Post...

a za Susan...ok je sve to...ali opet su pola iscenirali! Ko bajagi, nisu znali sta ih ceka...vrlo vesto izrezirano, izeditovano, itd...i odmah stavljeno na Youtube, CNN i tako dalje..."sve samo od sebe..!!"

Mislim ona peva - nema sta...ali cela ostala frka, you tube i ostalo (tzv viralni marketing) je smisljena od strane Simon Cowell-a (jedan od sudija - i "tvorac" i vlasnik X Factora) i njegove ekipe...

Ljudi vole da podrzavaju "underdogs" i to su nasli !! Ova emisija nije neko ludilio, ali svremana na vreme iscede neku vecu paru i odatle!!

cela je poenta naci nekoga za koga ce ljudi da glasaju telefonom (i samim tim pune njihovu kasicu-prasicu!!)

sve je to marketing....

najtuznije je sto se ova zena nasla u sred toga!!!!

koliko ja znam, ovo sa joshuom je kasnije postala reklama za WP, ali je prvobitno istrazivanje koje su sprovele marketniske i WP. slazem se da je marketing, ali mislim da prica stoji.

danas mi je drugar poslao ovaj link

http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo

posle kojeg sam i ja poceo da sumnjam da cela prica malo namestena. ima i onaj paul botts ili kako se vec zove koji ima slicnu pricu. pucanje na "jeftine" emocije je proveren recept.
beatanga is offline