Cika Slobo,Logic node-om mozes da povezes bilo koja dva kompa koji imaju mreznu kartu i na kojima je osx ili osx86,s tim sto oko ovog drugog uvek treba nesto da se prcka po masini.Rama vidim da imas dovoljno.Za novi 8 core Mac ja nikada ne bih pukao tolike pare jer se on u sustini ponasa od kada su ubacili intel unutra kao super spakovani PC,sto je drugacije od PPC-a koji mi volimo.Pre bih uzeo cetiri polovna PPC-a,meni to vise lezi.Procesorske snage mi ne fali jer sam se ovako organizovao:efekti idu sa PoCo-a 6000 i dva Uada a kada se radi midi,cupaju se zvukovi sa modula.PPC gura audio sa posebnog diska i nema nikakvih problema.Eventualno po par AU instrumenata ali retko.Jedan core2duo mi je tu samo za analyzer a i nemoram da ga imam.Ovo sigurno nije skuplja varijanta od menjanja kompa svakih par godina (zbog sve prozdrljivijih vst i au instrumenata)kada ga prodajemo u bescenje a novi placamo ko bubreg.Mozda Logic 10 nece raditi na PPC-u ali.....ja ni kod osmice ne bih nista dirao a dobra mi je bila i cetvorka uz par potrebnih stvari a i Tigar jos uvek rice

.Pozdrav