View Single Post
Old 20-04-2009, 02:02 AM   #6
slowstar
Pro Member

Default Re: Fenomen zvan Susan Boyle

Naterala me je na modulaciji da zaplacem k'o dete, eto, ko zna koliko talenata kao ona je propalo, proslo, neprimeceno....samo je zaborav gori od toga. Videvsi i cuvsi sve ovo, mislim da promenim svoj nick iz "slowstar" u "neverstar" sto je mnogo izvesnije...
Cele svoje "karijere" sam zeleo da pisem muziku za neki visokobudzetni film (u nasim uslovima, naravno) i to za kombinaciju elektronike i velikog, simfo orkestra, sto je zanat za koji sam siguran da sam ga prilicno savladao, u najmanju ruku neuporedivo bolje od onih koji su u mojoj zemlji potpisivali veeeeliku kolicinu filmova, a bili su (skoro da nema izuzetaka) u najmanju ruku nemuzikalni, a o nekom zanatu i da ne govorim, jer je sramota, ali avaj, nisu mi skolski drugovi bili reditelji, nisam im spremao vecere, igrao stoni tenis, bio clan partije, ITD, a iskreno receno nisam se ni nudio, mada to ne bi mnogo pomoglo. Ne govorim to zbog sebe (cuveno: evo, naprimer JA...) nego zbog te zene, koja je prvi put primecena u svojoj 47 godini........tuzno, beskrajno tuzno, jos tuznije kada znamo da nasom pevackom scenom u dosta velikom broju vladaju totalno nemuzikalne sponzoruse, da ne kazem nesto mnoooogo gore, jer je za te koje bih pomenuo kao "pridev" mozda to bilo i uvreda.

Last edited by slowstar; 20-04-2009 at 02:21 AM.
slowstar is offline