View Single Post
Old 19-04-2009, 01:01 AM   #14
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Novitet iz Apple-a

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Pojeo vec nekoliko tegli, naravno, bolji iVAR ne postoji, kao i kod ostalih proizvoda sa i slovom na pocetku. Volim kada malo "rezi", a sto se apsolutne ljutine tice, odgovoricu kao Ajnstajnova tasta, kada je Albert pri probanju njenog paprikasa rekao:
"Draga tasto, ovaj paprikas je veoma ljut"
Tasta mu genijalno odgovori: "Sve ti je to relativno moj Alberte"
Od tada se Albert ozbiljno zamislio, i par meseci kasnije je nastala opsta teorija relativiteta, za kojom su sledili i novi naucni proboji - the rest is history
Dakle iVAR je ODLICAN!!!

P.S. zaboravih da pomenem da se ovo desavalo u Novome Sadu, i da mu je tasta, kao i uostalom supruga (Mileva mislim), "nasa".
Naravno Slowstare!
Pa za tvoju informaciju, zena Steve Jobsa je iz Arilja!
I sam je rekao da je kao simbol (ugrizene jabuke) za svoju firmu uzeo po dogadjaju kada je prvi put otisao u tasbinu.
Svekrva Mileva ga je poslala na pijac, a cigani (videvsi Amerikanca) prodadose mu ogriske, a on se naljuti i nikada vise ne htede doci u tasbinu.Te se od zene razvede i sredi da je protera(preko veze) u Sibir (tada je jos uvek postojao CCCP). A ona posle bega iz Gulaga, ode u USA i kao intelegentna zena napravi Intel!
A posle je Steve-u trebalo 30 godina da se seti kako se zvase ono sto lici na pekmez a nije slatko i nezove se Motorola!

Naravno da Amerikanci prave sve najbolje na svetu (sem automobila, garderobe, hrane,mikrofona, softvera i jos po nesto) pa i Ajvar!
PS: Izvinjavam se, rece mi ortak da prave najbolje palice za bejzbol i loptice za Golf (mada, kaze, da se to danas mozda proizvodi u Kini)!
A opet, ko zna? Mozda se ova (gore) reklama odnosi na firmu koja vari poklopce za tegle, i zove se "I"!

Last edited by LACKY; 19-04-2009 at 01:26 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote