View Single Post
Old 18-04-2009, 07:26 PM   #1
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Default Fenomen zvan Susan Boyle

nekad je potrebno dvadeset ( a i vise ) godina za "uspjeh preko noci" ...ova prica na pravi nacin ocrtava danasnji svijet..prepun izrugivanja i licemjerja..u gomili koja je ismijava,koja se sa njom sprda..ona je sama..naoruzana samo vjerom u sebe..i to kakvom vjerom...zasto nismo ranije culi za nju.."jer mi nitko nije dao sansu do sada" kaze Susan.. koliko od nas se toliko puta u zivotu naslo upravo sa tom mislju...kao prica o Pepeljugi...
ona sa "imageom" seljanke dotjerane za seosku zabavu..nezaposlena kako je potpisuju u show-u...strpljivo ceka svoj trenutak..da prestanu kolutanja ocima i cinican pogled zirija pretvori u ono pravo divljenje koje osjetimo tek u istinskoj prisutnosti Bozanskog ...jer onog trenutka kad je Susan zapjevala na jednom od mnogih reality show-ova kakvim smo svjedoci po cijeloj zem.kugli..ispucana je tako rijetka energija..tako cista i nevina..kroz zvonkost njenog andjeoskog glasa...svjedoci da u svijetu jos postoji ona iskrenost i nepatvorenost...i ljudi osjete Ljubav...i nije me sram reci..krenula mi je suza na ovo
tako je svejedno da li ste zakleti rocker,metalac ili techno freek...svi mi u sebi ( pogledajte molim vas koliko pregleda ima ovaj clip na Youtube-u u 7 dana i shvatit cete fenomen) volimo se prepustiti ovoj cistoci..tako djetinje jer mi i sami prepoznamo dijete u sebi ...koje se "hrani" ovakim stvarima..i zato hvala Ti Susane Boyle sto si me podsjetila na to dijete u meni... i nasli smo andjela i Bozju poruku na mjestu gdje smo se najmanje nadali.
uzivajte http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Last edited by Denyken; 18-04-2009 at 07:46 PM.
Denyken is offline