Quote:
Originally Posted by dema0206
Hallo Idekus.
Mogao bih malo detaljne tvoje utiske forumasima doprinjeti.
Mislim da je dosta zanimljivo.
Pozz
Denis
|
Pozdrav Denise!
Mnogo ti hvala za pomoć koju si pružio Braci, jer si na taj način pomagao i meni, pošto Braca i ja imamo nekakve planove, ideje...
Pomogao si čoveku koji je celu akciju odradio iz čistog entuzijazma. Braca je uložio sasvim pristojnu količinu novca iz sopstvenog budžeta (koji je par puta "rebalansiran"

), što treba ceniti!
Ne zameri na odmerenosti u ovoj temi. Razlog je samo to što ne želim da zvučim previše subjektivno, jer i sam ne volim napaljenike tipa: "Do jaja!! Najbolji sam... ma suvi sam genije..."...
Sve što mogu da kažem je da se studio meni dopada, da su uslovi zadovoljavajući i da u njemu mogu da radim, a to mi je najbitnije. Neke projekte ću i raditi tamo... tačnije (nadam se) mnoge projekte.
Da li je "upadni ugao jednak odbojnom uglu", da li je "masa puta ubrzanje = savršeni uslovi", ja to ne znam, jer se time i ne bavim, Ono što znam je da se studio po meni dobro čuje, da je atmosfera za rad vrlo prijatna (a biće uskoro još prijatnija) i da ljubazni domaćin služi kvalitetan Pelinkovac
Preslušao sam nekoliko svojih radova u Bracinom studiju. Neke stvari koje sam radio sa grupom "Kerber", neke stvari koje sam radio sa Najdom (ex "Smak"), sa svojom kumom andrijanom Stanković (Louisov back vocal) i ja sam čuo sve što trebam da čujem (naravno, ne kažem da je moj sud merodavan, ali... takav je, kakav je, a bolji nemam

). Nema nikakvih mumlavina, potpuno jasno i korektno, a dugotrajno slušanje ne zamara i ne stvara konfuziju u glavi (barem ne tako brzo), što je meni vrlo bitno.
Neke stvari su za mene od esencijalnog značaja i zato, pored kvalitetno rešenog slušanja, potenciram i na prijatnosti atmosfere u studiju. Ne znam kako je sa drugima, ali.. meni je to zaista bitno. Ako se dobro osećam, dobro i radim. Ako je u studiu nered, konfuzija, ljudi koji te zapitkuju dok radiš... itd.. gubim koncentraciju.
Ne znam kako bih drugačije preneo svoje utiske... ipak je najbolje čuti neki prostor... odraditi nešto u njemu, preslišati neki svoj rad i neku pesmu koja nam služi kao parametar za produkciju (takve pesme poznajemo do detalja)...
Biće uskoro nekih radova iz tog studija, pa će i to moći da se čuje, mada, ni to nije merodavno, pošto znamo da može loše da se uradi i u najboljem studiju, kao što može da se dobro odradi i u špajzu (ko ume).
Svakako, neću imati ništa protiv da se (kada dodje vreme za to) presluša i oceni ono što ja budem radio kod Brace, ali tada nećemo na osnovu toga ocenjivati studio, već rezultat koji sam ja dobio u tom studiju... što nije isto.