Thread: Cubase 5
View Single Post
Old 16-04-2009, 06:48 PM   #78
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Cubase 5

Quote:
Originally Posted by quake View Post
Ma sta vam je ljudi,necete valjda stvarno da kupujete ono sto vas niko ne tera...jel ste vi zaboravili da zivite na izmuzenom,bombardovanom,zatrovanom i zavadjenom balkanu.....nije ovo New York .Moda je moda,kurcenje je kurcenje a 500e su dva meseca teskog rada za mnoge....
Zato sto je to dva meseca teskog rada za mnoge onda svi treba se stidimo sto svoj posao shvatamo ozbiljno.
Kome je puno para neka radi na onome sto ima a ne da kuka kada ce "vazdusna, zemljana, vatrena...itd." verzija , dosta su se kvazi muzicari i producenti slepali uz crackove, koliko para toliko muzike, koliko muzike (znanja) toliko para. Mozda sam i ja od tih sto tesko zaradjuje 500 eura za dva meseca, moj je izbor sta i kako. Svako ima svoje prioritete, i bio bi red da se konacno ljudi osveste i da znaju gde im je mesto NE MOZE SVAKO DA BUDE MUZICAR I PRODUCENT..to mnogima ovde jako tesko pada da se pomire sa tim, sve to kosta a ko nece ili ne moze da plati neka se ne zali. Ni meni kao ni mnogima ovde pare ne padaju sa neba pa ne kukamo. Hocete u F1 onda se zna koliko sta kosta.
I dosta vise sa tim kuknjavama kako je ceo svet protiv nas i kako su nas opljackali i sta sve ne, sami smo krivi za gomilu stvari i kada bi svako radio na sebi da prevazidje sve te stvari i da gleda kako sebi da popravi zivot manje bi bili zatrovani u mozgovima i vise bi se bavili kreativnim poslovima.

Izvinjavam se svima na ovom velikom OT , stvarno je pocelo da me nervira kukanje i osude tipa "vi koji imate para" .