View Single Post
Old 15-04-2009, 09:08 PM   #13
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Prerađivanje malog studia

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Pardon da lagao sam
NISI!
ovu sam sliku komentarisao:

I ova druga slika (koju sad saljes) je ista:

To su isti grafikoni samo su razliciti opsezi frekvencija... krivine ispod 20Hz mi ne izgledaju grbavo, iako tu pocinje da opada rezolucija merenja...

Ali ok,.... gnjavim.

Quote:
... nenamjerno, jer mi je ove mjeritve poslao Robert naknadno kad je još popunio absorbere u čoškovima (L/R prva polovina režirke strop/zid, sad je superchunks i popunio air gap kamenom vunom cloud absorbera (rezultati su malo bolji nego je bilo bez toga)...
Sad sam opet otvorio file i jeste ima 1/12 smoothinga (Robert ga očito nastavio zbog bolje orijentacije), ali još je dosta realno.
Nigde nisam video da ste koristili 1/12 oct smoothing.
Quote:
Nije da je to isprika, nego obična rutinska površnost, priznajem.
Nema razloga, nisi lagao.
Quote:
OT: jedno je prerađivati več opstoječe nego tretirati posve golu prostoriju, jer u prvom primjeru uvijek nešto nije ondje gdje treba (klima, oblik stropa - ovaj je malo konkavan..., sve površine nisu iz jednakih materijala,... ma ima toga...)
Po mom iskustvu, UVEK mi je teze srediti cak i praznu prostoriju sa povrsinom KVADRATNOG oblika, nego popraviti bilo koju postojecu "akustiku", ako je soba barem pravougaona... problemi su ipak manji... a i ocekivanja obicno nisu preterano velika,... dovoljno je da bude bolje. Ali dobro, to sam samo ja, i moje licno iskustvo...
Quote:
Evo none smooth grafa napokon i ispričavam se:
Ma ok... pogledaj bolje svoje grafove pa ces videti da su isti...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote