View Single Post
Old 14-04-2009, 04:05 PM   #17
SlobaDragovic
Junior Member

Default Re: Mentalna Dijareja - Vrabac

Pa,hvala najlepse onima koji me podrzavaju!Sto se tice kritike:ne ocekujem kritiku na svirku,jer je odsvirano sjajno,i nema tog kolajute koji ce reci da nije!inace,nije nista programirano,svaki instrument je odsviran,od violina do bubnja!Pitanje "CEMU OVO" je najsuvisnije pitanje koje postoji,i uopste ga necu uzimati za ozbiljno!Prihvatam ljude koji kazu:"nije po mom ukusu,nije mi zanimljivo ili lepo" i ljudi koji kazu:"po mom je ukusu,ili mi je zanimljivo ili mozda cak i lepo".Jedina konstruktivna kritika je za dikciju!na zalost u pravu si 100 posto,i to nije moglo drugacije,jer je tako i otpevano.ipak,nije to pop muzika(mada znam mnogo pop muzike sa gorom dikcijom),niti je komercijalno,slobodno moze da ostane i malo misteriozno.pa koga bude privuklo dovoljno da procita tekst,pojasnice mu se.onda dalje:teskt nije prostacki,nego je jako parodican,tekst je prepevan iz katulove poezije ,dakle prvi vek pre nove ere,i kad sam video tekst mog poznanika,palo mi je na pamet da iskomponujem i izaranziram,pa potom i snimim nesto sto je ludo,tipa zappe.znaci nisam originalan,i ne lozim se,a sto se tice umetnicke vrednosti,niko to ne moze da sudi,jer to pokazuje samo vreme.dakle,posto je u pitanju AUDIO forum,ocekujem stvari tipa:gitara ti je ovakva i onakva...itd...jeftina,lose usnimljana blablabla...ne trazim da me hvale,ali posto je ova muzika uglavnom za muzicare,a na ovom forumu su muzicari...onda sam postavio ovde.naravno da ima onih kojima se ne svidja,ali to su isti oni ljudi koji mi u lice ne bi rekli da im se ne svidja,nego bi precutali,ali na forumu onda nadoknade to koliko je god moguce
Pozdrav svima,nastavite da se raspravljate oko mene,antireklama je najbolja reklama
Hvala na dobrodoslici!!
SlobaDragovic is offline   Reply With Quote