Thread: Esi MAYA
View Single Post
Old 14-04-2009, 03:33 PM   #18
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Esi MAYA

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
awac da se razumemo samo .
Ja sam znao da nema za sluske izlaz ali ortak mi je rekao kako ce mi prosto trebati da cujem preko sluski to sto odradim jer ima razlike izmedju monitora kada slusa i kada slusas na sluske.I onda sam se smorio i odustao od emu 1212m i esi juli@-e.Naravno da bih se pevalo.
Btw Maya koliko vidim ima fantoma
Pa jeste, a i pevanje valjda zahteva sluške Nego "na kašičicu" daješ podatke o tome šta ti sve treba, pa je teško sve to uklopiti... Može ovo zapitkivanje da izgleda kao "matori tera mak na konac", ali ja bih stvarno da ti pomognem da se ne zaletiš, a ne da ispadam pametan Sad da spojim onaj tvoj drugi thread sa ovim:

Tamo si pisao da bi pri snimanju pevanja voleo da imaš "informativni" reverb. Za razliku od E-mu kartice, Maya nema hardverske (DSP) efekte, tako da ćeš morati da koristiš VST efekte u softveru za snimanje. Jbg, onda ti ne gine latencija (koja ne zavisi samo od kartice nego i od CPU i softvera). Ako ti DSP reverb nije bitan, PCI Maya - do yaya Ako jeste.... hm A što se tiče izlaza za sluške i konvertora, Oggy pravo zbori.

Napiši brate SVE šta hoćeš da radiš sa karticom, onda možemo da pričamo

Pozdrav