Thread: Cubase 5
View Single Post
Old 13-04-2009, 11:15 AM   #22
d3houseworks
Member

Default Re: Cubase 5

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Upravo tako

Da koji slucajem ne postoje crackovi nikada ne bi saznali da nam fali Waves ili Sonnox bundle, nego bi lepo zasukalil rukave i pokazali sta znamo sa onim sto nam je pri ruci. Od kada sam kupio NI Komplete 5 i Cubase 5 ni jedan drugi VST instrument ili plug in ne koristim, radim sa onim sto imam...a tek kada sam ozbiljno zasukao rukave sam shvatio koliko mocne softvere imam pod svojim rukama.
U tvom slucaju UAD i POCO sa C5 je plafon koji ce ti ikada trebati po pitanju softvera, videces i sam
Cubase 5.0.1. je jo? fenomenalan radi REVerence reverba sa implulsnom tehnologijom ili kako se već zove. Dakle u paketu si dobio i Altiverb koji ko?ta otprilike kao Cubase sam. Napominjem 5.0.1 jer je su na verziji 5 REVerence i Groove Agent One radili dar mar po ASIO bufferu i nisi mogao potjerati zajedno jedan i drugi. Sad mo?e? ganjati 3 i vi?e REVerenca bez problema. Kvaliteta je na nivou PoCo kartica koju koristim samo za reverbe i Character.

Da... legalni software... moram priznat da sam počeo sa hrpom ilegalnog, ali sada UAD i Cubase 5 poma?u totalnoj legalizaciji. Recimo, za primjer, de-esser u Cubaseu je bolji od svih wavesovih
d3houseworks is offline   Reply With Quote