Quote:
Originally Posted by Moritz
Osim toga Steinberg je kupio pocetkom godine Syncrosoft tako da je vrag odneo salu.
Iskreno receno mislim da je vreme da se ovako mocni programi, koji nam u startu daju toliko toga da mozemo da zavrsimo bilo koji posao u max kvalitetu, pocnu placati a povod vise za to je i realno smesna cena u poredjenju sta daju ( ovde mislim i na Logic).
Toliko toga vrednog ima u C5 da stvarno treba prelomiti i kupiti ga, necete zazaliti ...ja nisam 
|
izvinjvam se za ot
Sve je to lepo...ali iskreno...kad ja budem imao platu kao ovi iz Steinberga - tada ću ga sigurno kupiti! Kada budem htio da odem negdje na zapad, a ne budem se osćao kao građanin trećega reda koji čeka na neki komad papira dok mi "o sudbini" odlučuje neki njihov birokrata - tada ću kupiti i regularni softver! Kada "oni" prestanu da kupuju naše fabrike za smiješno male pare - jer nas prvo ubijede da to "ništa ne valja" - tada ću ja kupiti softver!
Sa druge strane - Kada bih znao da ta lova koju ja dam ide dirketno tim ljudima koji nam prave ove divne programe koje mi koristimo, a ne nekoj bolumenti menadžera, pi-arova, trgovaca i slično - e , tada bih mimo svih gore navedenih uslova nekako skrpio lovu da kupim svoj omiljeni program! Međutim, znajući da ti ljudi dobiju ko zna koliki dio pored svega toga što ode istim tim birokratama što i mene $%"$Z& u zdrav mozak - Stvarno mi nije žao da se poslužim nekim drugim metodama da dođem do toga što hoću, jer hvala bogu, ni trgovci ne biraju metode kako da meni da uzmu pare -tj. dođu do toga šta oni hoće...Zašto bih ja birao?