View Single Post
Old 12-04-2009, 09:29 PM   #39
liman021
Senior Member

Default Re: Katarina Kovac - Streets of Mine

bas danas izlazim iz stana sa prijateljem i sretnemo dve njegove drugarice sa kojima je isao u osnovnu.jedna od njih me je prepoznala posle 20 godina.njeno ime je katarina kovac.ispostavilo se da mi je njena majka predavala violinu u muzickoj skoli isidor bajic.sram da me bude sto je nisam prepoznao u trenutku kao ona mene.dala mi je njen ep pod nazivom only the moment.moram priznati da nisam upoznao u svom zivotu bas mnogo ovakvih milih,inteligentnih,divnih i neznih bica kao sto je ona.ono sto mi se svidja u njenoj mjuzi je atmosfera koju nije mogla da pokvari ni produkcija kao ni "chudni ritmicki ispadi" koji se ocigledno ne svidjaju nekim slushaocima i to je sasvim ok.moje skromno misljenje je da bi uz kvalitetnu studijsku produkciju ljudi definitivno promenili misljenje na bolje.ovo je kucna produkcija i ja bih licno promenio neke stvari ali to je najmanje bitno.spot mi je super neopterecen holivudskim sranjima u kojima uvek mora nesto zajebano da se desava.glas mi se svidja takodje
liman021 is offline   Reply With Quote