11-04-2009, 03:06 PM

| 

| 

| 

Junior Member 

| 

Re: Samogradnja studijske ezoterije

Quote: 

Originally Posted by  Jan

Ja sam veoma zainteresovan za neki klon preampa i ssl bus kompresor-a (ili nesto slicno), i razgovarao sam sa Frankom u vezi preamp-a i covek mi je stvarno razumne cene dao nego je problem sto ja svaki novac potrosim na kucu i to sto zaradim od muzike, a i malo mi je cim za transport do Srbije i to...Ja btw studiram elektroniku, ali ne bas elektroniku nego multimedije, i ne znam nista o elektronici  haha, ali imam prijatelje na fakultetu koji bi mogli da realizuju nesto verovatno, samo se plasim koliko uspesno posto niko od njih nije audio freak niti se bavi audio-om, ali sklapaju neka hi fi pojacala, neke zvucnike zajebavaju se. 
tako da, nadam se da ce mi neko pomoci uskoro kad budem krenuo u pohod sa njima na pravljenje preampa i bus kompresora, jos bi me i zanimalo koliko bi para kostali delovi i to kako bih znao kad sam u mogucnosti da pocnem da pravim nesto sa njima. 
Pozdrav  

| 

Ako si zainteresovan za pomoć oko preampa rado ću da ti izađem u susret. Iz istog smo grada i trebalo bi da bude jednostavno.

Pozdrav!

| 

| 

|