Quote:
Originally Posted by dandi
Pa sad kad se pojavi neko sa VISER-a ko zna sta je sidechain, ducking, de-esser,... onda ces da se izvinjavas zbog ove teme?
|
Naravno da se neću izvinjavati, zato što ni ne govorim o polaznicima kursa, nego o školi u kojoj je uopšte moguće steći status apsolventa bez nekih osnovnih znanja. O tome su pisali Idekius, Oggy, Max i Arthur u jednoj drugoj temi u kojoj sam ja pričao nešto potpuno suprotno. Zato se i izvinjavam njima

Pročitaj
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20565 i sve ce ti biti jasno.
Quote:
uostalom, tip je ocigledno neznalica jer je pored gomile kvalitetnijih mikrofona koje ima na raspolaganju na samom faxu odlucio da pozajmi AT822...
|
To baš i nije neko merilo znanja. Poznajem par ljudi koji su istim takvim mikrofonom uspevali da snime prilično kvalitetne zvučne zapise. Znanje se ne meri samo sposobnošću da izabereš alat, nego i sposobnošću da ga iskoristiš.
Quote:
naravno ima budala kao tvoj drugar, cesto u vecini ali to je sve stvar odluke i zelje za ucenjem...
|
Ne radi se o tome da li je drugar budala ili ne (ja ga i dalje ne smatram budalom nego lenjivcem), nego o vrednosti diplome neke škole. Pošto sam u međuvremenu (od svog poslednjeg posta na već navedenu temu) upoznao podosta diplomaca i apsolvenata tog smera koji ne znaju osnovne stvari (ili, što je još gore - misle da znaju) bio sam primoran na ovaj u Srbiji nepopularan korak koji se zove izvinjenje. Moji raniji postovi su se bazirali na poznavanju nekih polaznika koji su dosta toga znali. Tek sada shvatam da su to mogli da saznaju i bez plaćanja školarine.
Pozdrav