Quote:
Originally Posted by Arthur
ja imam 45kvm i od skora sam počeo da nudim to bendovima i prijatno sam iznenađen rezultatima. Sa skoro nikakvom apsorbcijom (beton i vajarski malter), sa par panela azmafona, posti?em prilično po?tenu separaciju, sa odličnim odnosom direktnog i indirektnog zvuka. Naročito sam bio zapanjen sa količinom curenja u overheade koja je minimalna, kao i činjenicom da većina muzičara nije tra?ila poseban monitoring u vidu slu?alica ili bilo čega, već da svi na u?ima čuju dovoljno da mogu kvalitetno da odsviraju svoje  Mada, malo ko se odva?io na ovakav metod, ali ovi koji jesu, dobili su neprocenljiv zapis  tako da, mani se razmi?ljanja, nego se penji na potkrovlje i crtaj planove :P
|
sto bi rekli moji bosanci " gol se ne skida "
u protekle 3-4 godine radio sam ko Kunta Kinte da otplatim ovu kucu (zajedno sa studijem)..bio sam kao neki dzankoza...samo sto nisam trazio dop vec lovu...sad kad sam to rijesio ne da mi se ulaziti opet u neke dubioze da dignem to potkrovlje....neka to priceka neka bolja vremena..nije vrijedno mojih zivaca..mogu ja i ovako ili ako ima kakav dobar tecaj za zidara pa da i to napravim DIY

ne znam kako ti prijatelju ali ja sto sam stariji gledam kako da sa manje napravim vise u smislu efikasnosti..ne da mi se srljati kao kad sam bio mladac..gubiti energiju na krive stvari..ovaj posao trosi covjeka..u ovih 20 godina snimio sam preko 500 bandova i raznih projekata...i sada pazi...onako cinicno nekada za sebe kazem "popravak i odrzavanje egotripova "...svakoga razumjeti,svakom biti ispovjednik,psiholog,diplomat,mentor,edukator...ti trebas sve razumjeti a tebe nitko..imas poslova gdje ljudi mogu docekati penziju na autopilotu...produkcija je sve samo to ne...moras biti koncentriran i prisutan u svakom trenutku inace ode brod u krivom smjeru...kada je sve dobro zasluzan je band kada je lose kriv je Denyken

story of my life

e pa dobro onda ako je tako onda cu skupo da prodam svoju kozu
sorry for my rant