Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Konačno, lepota je nebitna ako je sex bedan, a mora se priznati ?ensko otelotvorenje Vangelisa, Oldfielda, Toto-a i cele prog rock smaračke ekipe bi bilo ba? lepo - za akademsko u?ivanje sa dva metra. Ne ka?u ljudi slučajno da su devojke sa ru?njikavim licem dobre u krevetu. Dakle ja radije biram ru?nu koja će da me razbaca unaokolo tako da mi trebaju đubrovnik i metlica da se skupim i busola da posle razmene tečnosti i energija nađem put kući, nego lepu koja tako eto... Lepo le?i ra?irenih nogu i prijatno se sme?i tokom sno?aja.
|
Ti malo da me zajebe? sa takvim iscrpnim i nadasve slikovitim obja?njenjima!

Radeći neki vokalni (MU?KI!!!) kvartet i jo? neke zezalice sam upao u takvu gu?vu da se nema vremena ni za ?ta, pa preko nedelju dana nisam ni?ta kao čovek priheftao

, a ti si se tu na?ao sa svojim sveobuhvatnim i slikovitim metaforama o razmenama tečnosti, busolama, djubrovnicima itd.

Hmmm... sedam sati je, a u pekari u kom?iluku radi jedna ru?njikava tetkica...

Već mi u glavi zvoni njen erotizovani glas... onako kroz flah: -Sa sirom, ili sa mesom, medeni???
Odoh ja da poku?am da se ofajdim... stavljam na svoj vrat "Pino Silvestre" i nosim mp3 player sa koga ću sasvim slučajno pustiti kada udjem u pekaru: -Mmmhhmmm tvoj dah me mami da ti se daaaammmm.... ( grupa "Divlji Andjeli")