View Single Post
Old 05-04-2009, 07:55 PM   #67
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: akusticka adaptacija do 500eu

Quote:
Originally Posted by boz View Post
ma komsije su mi najmanji problem, to sam stavio tek onako, iskreno me i zabole za komsije

ovo mi je ipak primat da razmotrim opcije pa da izaberem najbolje resenje...Razmisljao sam i ja o ristilju, mada posto mi je prostorija ionako suvise mala, koliko ce se smanjiti tek kad nabacim rostilj + azmafon + azma ploce :S

znam da to nije neko drasticno gubljenje povrsine i prostora, ali u sobi koja je 2,5m siroka, 30 cm mnogo moze da znaci, ne bih da dobijem klaustrofobiju u sopstvenom "studiju"
... ma nece toliko da ode ako pravis samo jedan rostilj... letve 5x3cm, znaci to ti je 5cm od zida i azma ploce su 1cm = 6cm ukupno, znaci za dva zida 12cm od ukupne sirine... cak i da ides onako kako je Ivan radio debljina na jednom zidu je oko 13cm, znaci 26cm po duzini prostorije i 26 po sirini... nije to tako puno, mada jeste problem sto je prostorija samo 2,5m... ne znam... razmisli, metar i novcanik u ruke pa odluci

Pozz