View Single Post
Old 03-04-2009, 11:07 PM   #7
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Razradjivanje monitora...?

fala.

ali hm, nije mistifikacija. Bar ne u PMC slucaju. Ja ga ukljucio oma po raspakivanju, njesra. Probao posle sedam dana - malo bolje, ali nije to to. Posle mesec dana noise-a - to je to a i pise cim ga raspakujes velikim slovima "nemoj da se plasis sto je njesra odma".

...nije mi nesto extra tesko da se naviknem na AML i Transmission Line. Imam brootal akustiku nije to uopste lose. Nije najbolje niti ne moze da bude (tacno je da svira AML do 33 Hz, samo sto je malo spor na 42 i 117 Hz, bar kod mene, ostalo radi kao sat). Generalno imam mali problem, mali , sa rangeom ispod 50, tj od 33-50. Malo je zajebano tu napraviti tacnu sliku (tj nije, ali ne cujem neke stvari koje cujem na nekim 15" zvucnicima) - sto je i normalno. Ne bih nazvao Transmission Line prevarom.... tj mozda i bi sve je to prevara ako tako gledamo. I Bass Reflex, i TL i sva ta sranja sto kompenzuju veliki drajver (treba smestiti negde kutije, nema svako mesta da primi krmace od po metar sa svake strane).

Anyway, nema tu sta, cestitaj onda svima onima koji imaju male nearfield monitore nije AML excuse, zvucnik ko zvucnik. Samo je malo skup a vrlo lako se covek moze navici na njega, par kolega imaju isti zakljucak kad ga cuju.

pozz
Bitch is offline   Reply With Quote