Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Uz NAJDUBLJE postovanje i naklonost prema mladim autorima, izvinjavam se ako sam pogresno shvacen, NISAM MISLIO NA SVE, koje uglavnom volim, nego na neke pojedince, koji "A priori" pljuju na sve sto je na neki nacin main stream, i sto je odradjeno zrelo, sa stilom i ukusom, samo mi nikako nije jasno sta je lose u tome da Vlado ima svoj stil, i da su mu novije pesme u maniru onoh starijih, zasto to kritikovati i proglasavati za manu? zasto po svaku cenu biti potpuno nov, i drugaciji u svakom sledecem CD-u? NAPROTIV, ako je nesto dobro proslo, i ako istovremeno ima kvalitet, kao sto je slucaj sa Vladom, ne vidim tu nista lose, i za zameranje. Nista vise od toga nisam hteo da kazem, a pogotovo ne da uopstavam, tako da molim da ne tumacite moj post kao takav, samo sam malo hteo da stanem u odbranu Vlade Georgijeva, i da se usprotivim "a priori" misljenjima da sve sto je umiveno, dobro uradjeno, u stilu, maniru i nacinu "ne valja" jer nema "NISTA NOVO" zasto, zasto, zasto mora da bude uvek "nesto novo"???????? ima i poslovica "Za dobrim se konjem prasina dize" zar ne?