View Single Post
Old 01-04-2009, 07:26 PM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
Ovo je stvarno besmisleno, ajd sad svi puske pa u stroj da branimo Vladov rad..... Koliko sam ja citao, niko ovde nije prozivao samu produkciju, niti je rekao da je pesma losa, jednostavno neko ima drugaciji pogled na muziku i kada cuje opet jedno te isto bude mu dosadno, ne vidim nista lose da ljudi iznesu svoje misljenje. Niko nikog nije vredjao. Doduse malo je Slowstar zdusno stao u odbranu, pa je malo nerazmisljajuci podosta toga losega rek'o. No sta je tu je, on tako misli.

Ajd' sad svako na svoj pos'o !
Kada ja imam "drugačiji stav" i kada se radi o nečemu što mi dosadjuje i ne uklapa se sa mojim pogledima na muziku... hmmm... kada se sve to spoji, tako nešto me i ne zanima + nevolim da slušam = svakako ne raspisujem 8 strana "kritičkog osvrta", podsmevanja i trovanja.
Kada bih izveo čitavu seriju napušivanja nekoga, sam bih se zapitao koliko me to zaista ne zanima...

To mi liči na one što kao mrze grand, preziru takvu muziku i sve je to blagi užas... a znaju svaku pesmu napamet, ne gase TV Pink i sve bi dali da budu tamo...

Niko ovde ne Brani Vlada, jer, kako vi kažete, niko ga i ne napada, pa nema ni potrebe
Tako da je sve o.k., ukoliko neko ne misli da smo mi jeli gljive ludare, pa nam se, eto, prividjaju stvari i haluciniramo... To bi bilo vrlo uvredljivo, ali, naravno, siguran sam da nije tako