View Single Post
Old 01-04-2009, 03:18 PM   #4
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: Koje studio monitore

ovisi na sta si vise prijentiran, na pravljenje dubstepa ili njegov mix...ako je za mix, mozes komotno uzet a7ice ili hsm80, cut ces bassa koliko treba, fino i utegnuto, ali neces bas cut subove pretjerano...al kako se kaze "neke stvari nemoras cut, vec osjetit"
ako je pak samo za "beatmaking" i pravljenje dubstepa, onda mozes proc i s jeftinijom varijantom pa poslije "slat na mix"...iako, kao nekakva zlatna sredina mi se cini Krk VXT6...sub bi ti se relativno ok cuo, a imao bi i fin midrange...cijena mu je kao i a7icama, a za nesta malo vise mozes uzet i VXT8 koji su na istom tragu samo s malo boljim responseom...glupa usporedba, al meni recimo vxt6-icene odudaraju toliko od a7ica...bass je malo opusteniji, ali ga ima vise, a midrange nije toliko kirurski precizan, iako u tom cijenovnom rangu bih te vxt6-ice smjestio odmah iza adama, vjerojatno i ispred bm5-ica...u svakom slucaju probaj ih poslusat u ducanu...znam kolika komplikacija to moze biti kod nas, al eto, bar znas da si uzeo sta ti se dopadalo i da u tom trenutku nisi zajebao zbog lose preporuke, neznanja ili neceg treceg
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote