Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Ljudi, ne pljujte nesto sto nikako nije za pljuvanje. To sto ima svoj stil, to je pre vrlina, a ne mana. produkcija je (objektivno) cak i na ovom komprimovanom i upropastenom audiju ODLICNA!!! To sto je po meni malo "praznjikav" aranzman, i nemam mnogo mojih omiljenih "kontra linija" to je moja licna stvar, ali je pesma formalnio, melodijski i harmonski BEZ ZAMERKE, cak je i u bridge-u lepo legao onaj tercni bas (bolje bi bilo da gitara ne svira tu tercu tonike nego neki drugi interval) a pesma je moderno koncipirana, sa versom, bridge-om i chorusom, pa pred kraj ima cak i tzv "vamp"deo. Ne znam zasto vam smeta njegova karakteristicna boja, produkcija i uopste zvuk?? Po cemu neki autor mora sa svakim sledecim CD-om da se drasticno menja ili "evoluira" to je jednostavno njegov stil, nacin "poetika" sto kaze moja zena, - inace likovni kriticar, i zasto bi on menjao nesto sto je dobro. Retko koga hvalim, malo sam mator i mrzovoljan, a i pomalo depresivan, ali Vlado je zaista kantautor od ukusa, iskustva, a bogami i sasvim pristojnog znanja muzike, sto je u ovim krajevima evidentno Veeeelika retkost. Malo su mi se smucili tzv. mladi puvanderi sa njihovim: Ja sam mlad, i nov, sa svezim idejama (kojim?) a matorci neka j..u g..na, - a ustvari velikom vecinom su to priglupi i neobrazovani foliranti, koji misle uglavnom da je muzika bleferski nacin da se lako uzme lova, a kada shvate da nije tako, i koliko ne znaju o muzici, obicno im je kasno. Sam se sebi cudim kako nahvalih Georgijeva, ali sto kazu njegovi zemljaci: "Sto jes' jes!!!"
Bravo Vlado, keep up the good work!!!
Last edited by slowstar; 01-04-2009 at 02:21 AM.
|