Prvo, pozdrav Denisu, covjeku koji je spasio zvuk gitare na ovim prostorima od propasti pred naletima jeftine plastike

!
Evo malo i mene sa iskustvima oko iso boxova. Ja sam ih u svojoj reziji sagradio 3 samo iz razloga snimanja svirke uzivo. Nedavno sam ga modificirao i izmjenio neke detalje (bolja medjusobna izolacija). Jos ima nekih nedostataka (cujne vibracije koje ne ulaze u mikrofon), ali i to ce se uskoro rjesavati. Jedan od ta tri ima dosta jak comb filtering, ali nakon iskustva sa jednim bendom, gdje smo se svi odusevili tim zvukom, mislim da cu ga zadrzati bas za specijalne efekte. Nisam mjerio, ali izolacija je dosta dobra, da se normalno pricati uz skroz odvrnutog voxa AC30. Cak neki glazbenici traze da ga malo otvorim, kako bi imali bolji monitoring i osjecaj svirke uz pojacalo... Doduse, kad mogu, uvijek puno radije snimam gitarski amp u studiju nego u iso boxu, medjutim kada je u pitanju odnos kvaliteta svirke / zvuk, uvijek biram kvalitetu svirke, odnosno iso box.
Kako mi je Royer 121 dugo na wishlisti, a pogotovo nakon nedavnog jako dobrog iskustva s njim se popeo na prvo mjesto, nije ti losa ta ideja o reamp servisu

Imam na raspolaganju Peavey 5150, Marshall 20th Anniversary White JCM 800 Series, Fender Bassman 100, Fender Twin Reverb 135, Fender Super Reverb, Vox AC 30 iz '64, Hiwatt Custom 100 iz '77... i podosta cabineta. Jedini je problem sto reampanje preko tih classic pojacala nikako ne bi moglo biti povoljno, pa sumnjam da bi netko platio reampanje punu cijenu od vrijednosti zvucne kartice ili gitare preko koje svira...