View Single Post
Old 30-03-2009, 04:57 PM   #7
shashko
Member

Default Re: Novi Zakon Za muzicare ?

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Pa, zna? kako. Sla?em se da ne mo?e svako da svira u klubovima.
Evo kod mene u Mladenovcu, npr. ima dosta klinaca koji su skupili neke ''bendove'' i ''sviraju''. Moj bend već du?e vreme puni lokale i uvek je bila dobra atmosfera. I onda dođu ta deca i sviraju za duplo manje pare, ?to se gazdi isplati, jer dovedu gomilu svojih drugara. A kada bi ih čuli, ne bi ste verovali svojim da neko to mo?e da dopusti i sebi i drugima. Tako da...
ma daj............ pa kvalitet uvek ima publiku.. niti si ti ugrozen zbog njih, niti oni zbog tebe..
tom logikom nijedan bend ne bi imao svirku dok ne navezba.... kao za cd.... ili ne bude polularan i st aja znam
pa tako se gradi bend tako se stvaraju sviraci, muzicari.... ne u studiju nego sviranjem... a gde je spontanost a gde je mladalacka buntovnost.. i slicno tome

pa realno... tvoj bend nikad nije zvucao ...... RANIJEEE, kad ste bili mladi...kao raspad.. ni na jednoj svirci????
daj molim te ko moze da mi zabrani da sviram... aj pohapsite sve ulicne svirace, sve ljude koji pevushe a nemaju sluha....

nista licno.. samo mislim da je ovo gomila budlastina..... gomila.. ako nesto ne moze da se primeni na sve "vrste (ako je delimo na vrste... iz ne znam kog razloga)" muzike.. onda ga i ne primenjuj.. sta cemo sa DJevima i noise "umetnicima"... gluposti...... teske.......... da makar oni nesto pruzaju zauzvrat pa i da kazes OK, i zakon i sve ali od cega tebe kao muzicara stiti taj zakon???

POZDRAV
shashko is offline   Reply With Quote