Quote:
Originally Posted by Moritz
Moram da priznam da od kada sam presao na MAc mnogo sam nezadovoljniji performansama Steinberga nego na PC. Cubase 5 mi se u toku jednog dana srusio 5 puta iz cista mira, na matorom PC za sada sjlaka ko bombonica. Apple-u dajem jos jednu sansu sa Snow Leopard-om da poprave skrnavluke i nepotrebni zderacki fenseraj koji mi u idle modu jede 600MB RAM memorije, i gde mi Absynth4 sa obicnom farbom pojede 30-40% oba procesora!!????...dakle kao sto kaze Lacky OPTIMIZACIJA!!!!?!
|
Pa vidi, ako PT i Logic rade kako treba onda nije do Leoparda, zar ne?! Istina, malo se poneki zale na vise zauzete memorije na grafiku, ali to i nije tako bitno jer na Leopardu nemas ono ogranicenje sa 2.3 gb, mozes gurati do 4 gb po aplikaciji, tako da to i nije toliko bitno... Pre ce biti da je C5 malo bagovit, ali lagano tek je izasao...
Ali, u pravu si za Snow Leopard, on ce biti Full 64 bit-a, tada ce sve da legne na svoje mesto, Apple retko kad omane...
Quote:
Originally Posted by LACKY
Necu u inat!
Prelazim na Digital Performer.
Nemozete me zajebati, radi i na HD-eu!
Koristi i TDM plugove kao i RTAS!
Tim govnarima iz Digi Design-a necu dati pleasur, makar zavrsio na groznom Logic-u, na kome nikada necu zavrsiti!
|
Uuu, ali si ostrascen...

Opusti se, nije Logic grozan, a i sta imas protiv DigiDesign-a?! Nemoj mi reci da si jedan od onih koji ce biti i destruktivan, samo da ispuni neki svoj hir...
Srecom pa DP ne lici na PT...