Re: Channel strips: VAŠA ISKUSTVA
I ja imam TwinQ. Po meni za uloženi novac odlična sprava.
Mana mu je malo trom preamp (u odnosu na MindPrint EnVoice) zbog čega ga izbjegavam na žicama (zato bass i gitare uglavnom usnimavam kroz pomenuti MP). Sasvim pristojno radi na vokalu, s tim što se sa kompresorom mora poprilično oprezno jer je poprilično agresivan i voli da ofarba "na dole".
EQ uglavnom ne koristim, mada u nekoliko situacija nije pravio probleme i iako skromnih mogućnosti setovanja vrlo brzo sam dobijao u glavi projektovani zvuk.
Dobro iskustvo (na bass gitari) takođe imam sa Eurekom. Naročito korisna opcija je interno podešavanje granične frekvencije aktivacije kompresora. EQ veoma detaljan.
"Mana" u tvom slučaju je što je Eureka poprilično svijetla i nisam siguran koliko bi se voljela sa NT2A. Ako imaš priliku probaj.
ART Pro Channel sam samo kratko probao i nije me nešto oduševio. Djelovao mi je dosta "prljavo", ali kome trebaju napredne opcije rutinga signala za relativno malo para - upada u igru.
Voice Master - za moj ukus jednostavno ima previše opcija za nešto što se nalazi na početku lanca. Samim tim, možda malo previše novca za stvari koje neću nikada koristiti.