View Single Post
Old 19-03-2009, 07:40 PM   #22
slowstar
Pro Member

Default Re: Hammond "osvezavanje"...

Jeste jeste, slazem se, ali je veci problem sto danas ljudi u poprilicnoj meri, zahvaljujuci pogresnoj upotrebi kompjutera, NE ZNAJU DA SVIRAJU!!! Cast naravno MANJINI koja to zna, ali zato i jeste manjina. Odavno sam vec pricao i kucao i svima dosadio, da NE TREBA SVAKO KO STIGNE DA SE BAVI MUZIKOM, vec samo zaista mali broj veoma talentovanih, posvecenih i relativno obrazovanih ljudi, ali ni ranije, a ni sada niko me nije ozbiljno shvatao, nego su me cak i "pljuvali" povodom mojih izjava, tako da sam u velikoj meri odustao od soljenja pameti, jer me prilicno neopravdano smatraju za matorog "mrsomuda" - mada (ne hvalim se, to mrzim) umem da sviram prilicno dobro, imam i neki sluh, a i ponesto znam o muzici, sto se izgleda danas nimalo ne ceni i ne postuje...Sta je tu je, moram da se prilagodim vecini i bolje da cutim, ali ponekad ne mogu da izdrzim a da se ne pros...m.
Pozdravi i najlepse zelje svima!
P.S. ljudi, platite za neki soft ponekad, koristice i onim mucenicima koji ga prave, a i svima vama dugorocno gledano, verujte mi, evo ja porucio "Pianoteq"...