19-03-2009, 07:18 PM
|
|
Pro Member
|
Re: ░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░
Quote:
Originally Posted by silicon science
U pravu je Alavux, puno se moze nauchiti iz manuala takodje.... Ja ga svakako koristim da se pripremim za predavanje...
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere 
|
ja da nisam otvorio taj ask ableton video tutorial nikad ne bi saznao foru da u onoj scene kolumni napises bpm koji ti treba i resen problem a veoma mi je bitan tokom live seta inace eto i mene 28-og

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|
|
|