Quote:
Originally Posted by slowstar
Da, tacno je da se mnogo vremena potrosi, ali zato kada shvatis da je sve pre LOGICa, ukljucujuci i pro tools bukvalno IGRACKA u odnosu na mogucnosti i sistem LOGICa, onda ti i nije zao. Logic je ubedljivo i daleko najbolja i najsofisticiranija platforma za DAW koja je ikada smisljena...A da i ne racunam koliko je sam sebi dovoljan obzirom na bundled plug/ins i virtual instruments. Otuda i moja "pristrasnost" prema vocno - jabucnoj platformi, zato sto LOGIC sada radi SAMO na MAC OSX-u, a koliko je meni poznato, mozda nisam u pravu, jos niko nije uspeo da na "apotekaru" 100% "potera" OSX, LOGIC, kao i sve externe sprave i hardowe na FW i na USB...Ispravite me i uputite ako gresim, man'te se pokretanja OSXa na P.C. platformi, nije to dovoljno, mora da radi PERFEKTNO, zar ne?
|
ok, i vrapcima na grani je jasno.
samo sto nema veze sa zivotom, svi poznatiji sekvenceri su sad manje vise tu negde, cak se zamera apple-u na nerazvijanju logic-a na ustrb garageband-a !
a sto se tice rada na osx86, opet cu da ponovim, MAC koji koristis je u stvari apotekar, samo maskiran.
poz