Quote:
Originally Posted by DaBear
lepo ti kaze covek, sto se mlatis dzabe....opredeli se na jednu platformu i jedan software i RADI MUZIKU!
Ovako ces samo da se frustriras, gubis vreme itd....ako hoces Logic - kupi Mac i ne razmisljaj nista i RADI MUZIKU !!
Ljudi nikako da shvate koje su mogucnosti i nemogucnosti PC-ja...a pogotovo PC-ja koji su DIY verzije (uradi sam - odnosno BUDZOLOGIJA!) 
|
Ma DaBear doslo je alarmantno vreme sto se tice produkcije softvera!!!
Ako se covek ne opasulji , zivot mu lako moze proci u probanju.....sto ubija kreativnost....
Jedno vreme sam sve probavao ko manijak dok nisam skontao da odkad me uvatila ta manija nisam mako u projektima, aranzmanima, nakupilo se brdo nerazradjenih ideja....
ovde ljudi raspravljaju o tome sta je bolje i mlate se po mesec dana u dokazivanu , a razlike su tako male
sto je meni jednom reko Dejan Vuckovic , bitno je da radis stvaras muziku bilo kako na bilo cemu...da pravis pesme....a kad imas pesme sklopice se vec kockice gde ce da se snimi dobro...
treba biti pazljiv moderno doba vrti slikovnicu ponude kataloge razne a mi sa zapanjenoscu listamo...i probavamo.......a vreme ide
svi smo manje vise zrtve toga
pozz