Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
Treci put cu ti reci da MIDI u PT 8 radi savrseno dobro kao i na Logic Studio 8 i Steinberg-u! Da li fali opcija za kuvanje kafe ne mogu da tvrdim, ali znam da postoji sve ono sto meni treba da zavrsim aranzman do kraja...
Mozes naravno postaviti pitanje ko sam uopste ja i kakav je moj rad, to bi bilo potpuno u redu, jer ko zna koja sam ja budala i vrlo je moguce da mojim potrebama moze da odgovori i sporet sa dve ringle, ipak sta ces misliti odluci sam...
Ne pominji emotivnu vezanost, jer koliko vidim samo ja od ukljucenih u "konstruktivnu raspravu" radi podjednako dobro na ove tri platforme, plus sto branim stav da je sve pitanje navike, sto sam evo ponovio treci put...
Ovo bi trebalo da bude odgovor i na ono o neiskusnima, ali i to si pogresno protumacio... Ako zelis cuti lose reci dok neko prica nece mu pomoci ni jajlepsi osmeh na njegovom licu, isto tako si ti ostao uvredjen iako nije bilo ni najmanje potrebe, jer su iskusni oni koji imaju iskustva sa oba pomenuta softvera, a neiskusni oni koji nemaju, sto nikako nije znacilo da ja pripadam prvima, a ti drugima, to je jednostavno plod tvoje zelje da tako cujes...
Poenta svega sto pricam nije PT pa sto godina razlike, vec samo malo borbe protiv jednoumlja, jer sve sto ja govorim je da je PT podjednako dobar, a vi da je Steinberg neprevazidjen... Najcesce sto cujem je da ljudi pricaju napamet, nagadjaju, culi su negde i govore sa nedovoljno iskustva, a to uopste nije realno... Nazovi ti to losim tonom, nekonstruktivnim dijalogom, ali motiv je ispravan, a on je:"Hajde budimo realni malo"... A kako mozemo biti realno je li hladnije na Tibetu, ili u Svajcarskoj, ako nismo bili na Tibetu?!
Last edited by kravadinka; 15-03-2009 at 12:53 AM.
|