Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
Moritz samo mi reci kako da ukljucim ton, ja vidim samo slike i slova na forumu...
Vidi... Ako kazem da radim MIDI u PT 8 podjednako dobro kao i u bilo kom drugom programu, objasni mi molim te sta te nagoni da napises ovo:"npr. meni je nezamislivo da se jedan DAW softer u danasnje vreme muci sa MIDIjem, sto sa druge strane, da pokrepim tvrdnju Everlasta, bi bilo bolje da naprave samo Audio Daw i da se manu nepotrebnih stvari kada se radi o audio mixanju i snimanju." Da li citas ceo post, ili samo do onog dela koji se ne slaze sa tvojim misljenjem pa pretrcis ne bi li nesto nekom odgovorio?!
Kao u vreme pohoda Evropljana na Afriku, na sva usta se i najglasnije govorilo da se tamo ide da se crnci civilizuju, iako je to "civilizovanje" znacilo masovno ubijanje i unistavanje jedne sasvim druge kulture, pa tako i ovde najglasniji pobornici konstruktivnosti i diplomatskog tona su zapravo najzesci pobornici onog suprotnog, a mi koji govorimo da su razlike vrlo male, pa i nevazne budemo napadani za netoleranciju od strane Vas koji sve vreme pravite svadju oko toga da li se kaze Irak, ili Iran...
Ne vidim razlog da se otvori jedna ovakva tema i jos da se da sloboda pisanja i onima koji nemaju iskustva sa oba programa, a uz to i reci kako mora biti samo konstruktivno...
Last edited by kravadinka; 15-03-2009 at 12:11 AM.
|