View Single Post
Old 14-03-2009, 11:45 PM   #22
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/

@ Kravadinka
Nema potreba da takvim tonom ( malko ostrascenim ) iznosis svoje stavove, koliko ti stojis iza svojih reci toliko i ja stojim iza mojih , dakle ko je u pravu ? Niko i svako , kao sto sam vec rekao PT sistem rada mi ne odgovara sto ne implicira da je los i da ne valja nego da je drugaciji, ono sto ti radis i koje su tvoje potrebe su drugacije od mojih potreba i stoga je iluzorno da uposte i diskutujemo sa takvim tonom...npr. meni je nezamislivo da se jedan DAW softer u danasnje vreme muci sa MIDIjem, sto sa druge strane, da pokrepim tvrdnju Everlasta, bi bilo bolje da naprave samo Audio Daw i da se manu nepotrebnih stvari kada se radi o audio mixanju i snimanju.

@ Bitch

Ne mogu da se slozim sa tvrdnjom o nestabilnosti jer svega nekolicina ljudi na ovom forumu poseduje legalan Nuendo koji je izuzetno stabilan, osim kada mu krekovani plug in zagorca zivot . Dakle nije fer porediti PT koji je po defaultu original i crack .

@OFF

Jeste 64 bita, na instalacionom disku imas i verziju za Vistu 64. Sto se Applea tice cekaju da ovi konacno izbace taj Snow Leopard i da i oni koncano postanu full 64 OS pa ce i za njih da naprave upgrade. Koliko sam citao Cubase u 64 bita modu podrzava neke sulude terabajte RAM memorije ...zbogom snimanju na HD.