Thread: Beovision 2009
View Single Post
Old 13-03-2009, 02:16 AM   #142
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Beovision 2009

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
A vi mislite da bi shvatili kvalitet (duhovitost), trecerazredne (kvazi rock pesme) benda iz operacije Strumf u interpretaciji 4 mladica(koji imaju vecu minutazu na TV-u od Al Pacina) a sa pevanjem nebi usli ni u siri izbor za zvezde Granda (oni ipak imaju bolje interpretatore amatere,a da nekazem da ih je odrao Ulfeta iz Zivinica) ili mozda reinkarnacije Cvete Majtanovic, ili reinkarnacije "Mirzinog Jata", bez Mirze sa aluzijom na retardiranog Minju Subotu?
Ovo je bar nase govno i za razliku od svih ostalih govana (koja su tamo plasiran), je sazdano od sarmi, muckalica i prebranca. A ne od Beogradskog Mac Donaldsa, cije se zemicke prave u Zrenjaninu(cenim Zrenjanince, jer je tamo Mac zatvoren posle 6 meseci), pomfri je iz Turske a pljeskavice iz Bukuresta(fals Mac)!
Bar ima neku autenticnost i originalnost.
O cemu pricate i de zivite, u tracenju zivota, pokusavajuci da napravite bolji R&B od Timberlenda ili Brit Pop-Rock od Coldplay-a (i ja to volim, da slusam). Ali nikada vam to nece uspeti!
Kao sto ni jedan crnac nece bolje svirati frulu od Bore Dugica, ili harmoniku od Bata Kande!
Urbano, jasta brate!
I sto moj drug Pop rece: Da nam je ona Italijansku produkciju ka kod Erosa! Koja Italijansak produkcija? Vini, Natan a producirao Gatica, nikada u Evropi nije bio a za Italiju cuo jer voli Pizza Hat!
Jasta brate!

Hmmm...ne znam zasto meni pricas o tome kad sam ja stavove slicne ovim tvojim vise puta iznosio ovuda!? Ja samo kažem da ako je već vickasta pjesma - onda valjda trebaju da je razumiju i ostali, jer, pobogu, namjenjena je za internacionalno takmičenje!? Ne bolujem ja od ubranog sindroma, taman posla! volim ja Hanku i Šabana, nervira me ono "A" po zidovima..

Last edited by balthazaar; 13-03-2009 at 02:31 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote