Thread: Studio u kuci
View Single Post
Old 11-03-2009, 11:23 PM   #5
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Studio u kuci

Quote:
Originally Posted by AVT View Post
ovaj zadnji deo tavanice mi nije do kraja jasan...jel si ti to predvideo nekakav pad? na kojoj visini se onda zaustavlja? na zadnjem zidu?

tavanicu, koliko sam shvatio, izvodi? lamperijom. jel ima? ideju kolika je njena povr?inska masa?

?ta mu dodju te panel ploče? zanimljivo zvuči, cena nije lo?a, a i lepo je malo se odmoriti od iverice. jel paleta furnira u kojoj se rade raznovrsna kao za ivericu? jel mo?e? da sazna? kolika je povr?inska masa tog materijala?
Pad - moze i ne mora.... mozda ne bi bilo lose da se spusti, jer gore moze da se nagura bar 15cm vune, da se malo bass umiri, dodatno.....
Mada i ne mora, to je onako, cisto da se nesto desi na zadnjem zidu u plafonskom delu, a i da se ustedi na obradi zadnjeg zida

Za lamperiju ne znam koja je povrsinska masa, ali ne verujem da je na tu debljinu vise od 10tak kg.... lupam, ali mogu da izmerim, prosto, radi se o chamovini, lamperija, oko 20mm debela...

Panel ploce - letvice od bukovine slozene jedna do druge i zalepljene, a sve to u sendvicu od ne furnira (pogresio sam) nego mislim sperploce ili neceg slicnog (ne poznajem bas materiju)..... debljina mislim 18mm, tako da i njihova povrsinska masa bi bila nevelika (pogledacu neku tabelu za gustinu bukovine)