Re: Beovision 2009
evo nevezano od lakija, juče mi je konova pesma bila prva na kojoj nisam hteo da promenim kanal (što sam radio odmah od sevdaha pa nadalje), i baš sam se nešto nadao da će da pobedi, tojest molio se da ne pobede OT ni Oskar. Što je najstrašnije, meni je ova njegova Oskar faza još i najmanje gadna. Taj lik mi od uvek bio besprizoran, al par puta sam naleteo na njegove te nove impersonacije, i bar je bio uverljiv, dobro glumi retarda. Ostatak festivala jako gadno promašene decenije žanrovski, promašene intonacije za pevače i definitivno promašeni stajlinzi (a frizere bi poslo na kolektivno streljanje). Etar, iako su mi dragi, nisu mi se dopali u ovoj verziji, bili su mi simpatičniji dok su uspešno glumili srpski Guano Apes, Zemlja Gruva mi je vazda bila besmislena, a sad su napravili još i potpuno promašenu pesmu, bez obzira što su mi vizualno bili prijatniji nego inače. Ponavljam, Konova pesma, bez obzira na harmoniku, je definitivno najbolja na festivalu, u smislu Beovizijskog cilja, njegovo izvođenje iste i pojava sasvim normalniji od većine ostalih, sve to mi nije bilo onoliko uvredljivo za razum koliko ostatak festivala. I iskreno sam se obradovao kad je pobediio, a žiri rekao svoje šta misli o OT i Oskaru.
|