View Single Post
Old 06-03-2009, 01:25 PM   #9
alek019
Senior Member

Default Re: Moji instrumentali...

Quote:
Originally Posted by dejankuki View Post

Eh a sto se tice godina (sto je i glavni razlog ovog javljanja.. ni ja nisam u cvetu mladosti..rodjen sam za vreme Tita.. novembra, leta gospodnjeg '69 pa i ja jos pokusavam da pravim bendove i da sviram i mrdam.. tako da.. nikad nije kasno.. ne predaj se! ma koliko da si star!

P.S. poznajes li Richija ili Rogu?

Pozdrav iz ovih krajeva jos jednom. Tacnije pitanje bi bilo da li oni znaju mene. Odgovor ZNAJU. Mali ROGA pogotovu, sjajan decko. Ovde me svi vise znaju po nadimku SASA i zna se da stvarno dugo,dugo ne sviram.Nisam bas zardjao ali nemam razloga da ne govorim istinu, nekada sam zaista po svim zivim kriterijumuma svirao veoma dobro.

Kada si napisao da nemam iskusa u radu sa bendovima slatko sam se nasmejao jer zamisli KEPU iz Smaka na bubdjevima, KRIS NIKOLS klavijature (klavijaturista TAJMA englez), nekada cuveni MRACKO (Mracic Vladan) na basu, pa ti vidi. Zenski vokali Silvija iz grupe KIM (ako se neko uopste seca svih ovih imena). Tvoj komentar me natera da se prisecam i nemas pojma koliko sam se oraspolozio, navrle uspomene.

Za tebe malo matematike tvoje godinice pa jos minus 11, pa ti vidi. No nije bitno. Posle 25 godina pauze i jesam u neku ruku pocetnik (he,he) ipak je to previse dug period. Proslo me vreme gitarske sujete, gordosti... sada se na sve gleda sa mnogo vise mudrosti i zrelosti i bitno je da bar jos mogu svirati. Naravno sada je mnogo laske uz sve ove racunare i programe, ranije toga nije bilo pa si morao uvek traziti istomisljenike (grupni sport) a sada virtuelni bas, bubanj, filharmonija...Sa jende strane lepo a sa druge strane i tuzno, svega ima ali nema ljudi, (big problem).

Mozda se nekad i upoznamo, bilo bi lepo. Ovaj forum bar sto se mene tice odradio svoje, odavno se ovako nisam zabavljao.

Pozdrav

Last edited by alek019; 06-03-2009 at 01:29 PM.
alek019 is offline   Reply With Quote