View Single Post
Old 06-03-2009, 12:52 PM   #8
dejankuki
Moderator

dejankuki's Avatar

Default Re: Moji instrumentali...

Dakle NEGOTIN... 'ladno nisam provalio da ti je nick alek019 sto bi me mozda navelo da skontam da si iz ovih krajeva.. no nema veze.. a nisam ni procitao ono u zagradi.. tako da .. mea culpa

Sto se tvog iskustva tice.. stvarno je steta sto si 25 godina pauzirao.. Eto mene je ovo tvoje sviranje prevarilo da pomislim da si pocetnik.. izvini! Mada, sa druge strane ja i nisam nesto kritikovao tvoje sviranje.. no nema veze, izvini..

Za ideje.. hmm. pa dobro.. sve je to ok, i ja sam imam takve neke stvari.. jedino si treb'o da naglasis da je tako. Jer sam ipak shvatio da ti je namera da prezentujes svoj rad... tako da, ondak sam pogresno gledao na stvari..

Eh, mozda sam ipak trebao da predpostavim da nisi pocetnik po zvuku, Dakle oprema ti je sasvim ok kao i zvuk gitare.. samo me zanimalo jesi li snimao preko pojacala ili si snimao direktno u kompjuter pa onda doradjivao nekim pluginovima... OK, dobio sam odgovor..

Eh a sto se tice godina (sto je i glavni razlog ovog javljanja.. ni ja nisam u cvetu mladosti..rodjen sam za vreme Tita.. novembra, leta gospodnjeg '69 pa i ja jos pokusavam da pravim bendove i da sviram i mrdam.. tako da.. nikad nije kasno.. ne predaj se! ma koliko da si star!

P.S. poznajes li Richija ili Rogu?

dejankuki is offline   Reply With Quote