View Single Post
Old 05-03-2009, 11:34 AM   #6
player
Member

Default Re: Pre/eq & violina-DIY-?

Quote:
Originally Posted by didovzub View Post
jel ima? "običnu" violinu ili električnu sad?

jel već ima? wireless bodypack i reciver?

nije prekomplicirano, pog i fishmana obavezno pogoni? nekim "kvalitetnijim" baterijama,znači ide? iz fishamna u pog,iz poga u wireless body pack,e sad pitanje je gdje to stavit ... mo?da bi se moglo na stra?nji dio violine,dakle iznad mjesta gdje se lakat savija zalijepit nekim ljepilom (stvarno neam ideju kakvim),jer je tamo najergonomičnije,ne smeta pri sviranju a i nije upadljivo...

nadam se da sam pogodio su?tinu pitanja u svom odgovoru...
Hvala na odgovorima....trenutno koristim Fender elek. violinu i odavno sam u nju smestio jednog Fishmana koji ide u "body pack" tako da mi nije nepoznato kako cu povezati sve.Jedini problem je sada mesto. Predpostavljam da je na Pog-u ploca sa elektronikom saamo malo manjih dimenzija nego kuciste, zato me kopka da li bi se nesto moglo prepakovati...
Nasao sam jedan model violine koji je prilicno "supalj" tako da bi moozda moglo nesto tu da se zgura.
http://cgi.ebay.com/NEW-QUALITY-MODERN-EXOTIC-ELECTRIC-FIDDLE-E-VIOLIN_W0QQitemZ190290700134QQcmdZViewItemQQptZLH_ DefaultDomain_0?hash=item190290700134&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A10|39%3A1|240%3A1318
btw....evo je slicica mog prvog experimenta
Attached Images

player is offline   Reply With Quote