View Single Post
Old 04-03-2009, 09:46 PM   #1
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Default Rok Studiov studio [Gde nabaviti?]

Poku?avam par dana, bez mnogo uspeha, da pronađem za nabavku u Srbiji neke stvari, pa ako imate informacije bio bih zahvalan:

1. Gumeni podmetači za ispod greda u konstrukciji plivajućeg poda ("neoprene pads" - sa gumenim proizvodima koje sam na?ao kod nas, nemam nikakve informacije o upotrebljivosti za sprečavanje prenosa vibracija, preporučenom opterećenju i trajnosti)

2. Kuke za viseći plafon bez dodirivanja metala ("acoustic hangers" - mo?da obične mogu da se pretvore u takve uz malo majstorisanja?)

3. Masa za zaptivanje spojeva i pukotina ("acoustical caulk" - najbli?e ovome ?to sam na?ao su Sikaflex tube, da li neko ima iskustva s njima?)

Sve ove stvari se mogu naručiti iz inostranstva i to će biti, naravno, opcija u slučaju da ne uspem da nađem odgovarajuće zamene, tako da bi bilo od pomoći ako neko zna za neku firmu u odakle ?alju ovakve stvari bez većih komplikacija u Srbiju.

P.S. Ovo su, za sada, nedostajući elementi u projektu "sobe u sobi" za studio koji planiram u prostoru koju sam iznajmio u zgradi BIGZ-a. Ako vas zanimaju detalji ili biste bili voljni da mi pomognete kritikama i sugestijama, recite, pa da objasnim detaljnije.
RokStudio is offline   Reply With Quote