Quote:
Originally Posted by konanius
Shaca je radio snimak, snimali smo bas i bubanj u isto vreme kod mene u prostoriji, gde i vezbamo...Pesma Ogledalo koja je u konkurenciji je snimljena kao (ajd da probamo pa kako ispadne) , ideja...Nije bila ni zavrsena , bukvalno smo je odsvirali jednom pre snimanja !! Ja sam odradio svoj deo, ovi nalepili ostalo, Shaca majstorski dao neke predloge- zadovoljni smo...
|
Tako treba da snimate i ubuduće. Mislim, se..m - treba da snimate kako vam kad dune, to hoću da ka?em. Silne stvari propadnu zbog prevelike ?elje da se urade u "profi" uslovima. Odlični ste, a vala odličan je i taj Shaca (ko god bio). Naravno, subjektivan sam. Čisto ono, da je moj poslednji bend (Familija) nastavio da radi - nastavio bi u ovom pravcu.
Quote:
Originally Posted by konanius
A narodnjacki deo je tu zbog toga sto smo hteli maximalno da udarimo u glavu...nekima smo preterali, nekima je to super..
|
Pa opet subjektivno - to je skroz super. Mada ja imam nakaradan ukus... Meni su svojevremeno "radili" i Ni?ta ali logopedi i 357, ba? zbog sličnih muzičkih i?ča?enja. Mnogima su 357 pak odbojni iz ideolo?kih razloga, ali ne bih sada ulazio u tu priču.
Objektivno - taj narodnjački deo je dramatur?ki potpuno opravdan, po?to se pojavi taman na mestima gde sama pesma zahteva drastičnu promenu.
Jb? teoretisanje, super vam je ovo. Ionako sam svaki dan glasao naizmenično za vas i Svi na pod dok Arthur nije obznanio da su ovi potonji van priče. Otada bar nemam dilemu za koga da glasam.
Pozdrav