View Single Post
Old 03-03-2009, 06:15 PM   #9
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Nisam do sada vidio ...

Quote:
Originally Posted by alfom View Post
Iju ! Ta nemojte kas'ti
Toliko si ovisan od ove sobe i toliko znanje puca iz tebe u ovom kutku, da su stotine foruma?a postali extra kompozitori, tekstopisci i aran?eri.
Ajd' sad ozbiljno :
Eeva ima ?lifa itekako. Nije njeno da poučava, nego da nadgleda, upućuje, ... u duhu i po pravilima foruma. Ako nađe vremena da učestvuje u majstorskoj tematici u onom ?to zna - super!
No sikiriki Eeva. Samo naprijed mlađana na?a 'ruma?ice' i ne osvrći se na ove 'ni na kakvom znanju zasnovane' profilacije.

@ Lou, jes' ti ?enskomrzac ili ?ta ? Kud ne nađe malo ljep?eg takta da napi?e? ovako ne?to za jedinu (aktivnu) foruma?icu i izvanrednu pjevačicu (u godinama koliko Eeva ima)? Stvarno si me neprijatno iznenadio.
I bez ljutnje i explosion sada. Nema potrebe.
Bilo bi lijepo da moderator obri?e i tvoj post i ove ispod.
Ipak neka ostane lijepo čestitanje, jer je stvarno od srca i - LIJEPO bratko.

@Eeva, tebi pusa od ovog čike za svaki minut truda kojeg će? odvojiti da ova soba opstane, bude dobra i korisna.
ma kakva ljutnja, nema ovo veze sa osjecanjima a pogotovo sa polom zenske ganjam van foruma, pogotovo rumskog. da nismo toliko fokusirani na muziku i na studio tj. da ovo nije freak forum ljudi bi nas davno deklarisali kao gej, ne zaboravi to (nemam nista protiv gejeva)

ne trebaju postovi da se brisu jerbo svako ima pravo na svoje misljenje. nije u pitanju predsjednicka funkcija ili moderatorska, nego je u pitanju eevina kompetentnost. ovaj forum posjecujem svaki dan jerbo se tu nalaze ljudi koje zanima isto sto i mene (vjerovatno je to i razlog vecine vas) i svi oni imaju svoje amplitude ali najveci galamdzija od svih je upravo bila ona. nije dzaba pjevacica meni je ona simpaticna zaista, jer ima energije za 1000 zena i naravno ima kick ass glas ali smatram da NIJE pogodna za moderatora te sekcije.

cika alfome sorry sto sam te razocarao ali moje profilacije u vecini slucajeva nisu omasile, osim ako namjerno zazmirim...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote