Quote:
Originally Posted by Lou
nemam nista protiv nikoga ali eeva je premlada za ovako nesto i mislim da je bez veze sto ste je postavili za moderatora ove OZBILJNE sekcije. eeva je pjevacica koja je i tekstopisac i koja je VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog komponovanja i aranziranja. Da se ne nadje prozvana i ja sam VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog pjevanja.
Predlazem da se ovo sto prije promjeni. Jos cu jednom ponoviti da nemam nista protiv nikoga, ali treba biti realan. Zasto slowstar nije postavljen za moderatora ove sekcije na primjer???
|
Iju ! Ta nemojte kas'ti

Toliko si ovisan od ove sobe i toliko znanje puca iz tebe u ovom kutku, da su stotine forumaša postali extra kompozitori, tekstopisci i aranžeri.

Ajd' sad ozbiljno :
Eeva ima šlifa itekako. Nije njeno da poučava, nego da nadgleda, upućuje, ... u duhu i po pravilima foruma. Ako nađe vremena da učestvuje u majstorskoj tematici u onom što zna - super!
No sikiriki Eeva. Samo naprijed mlađana naša 'rumašice' i ne osvrći se na ove 'ni na kakvom znanju zasnovane' profilacije.
@ Lou, jes' ti ženskomrzac ili šta

? Kud ne nađe malo ljepšeg takta da napišeš ovako nešto za
jedinu (aktivnu) forumašicu i izvanrednu pjevačicu (u godinama koliko Eeva ima)? Stvarno si me neprijatno iznenadio.
I bez ljutnje i explosion sada. Nema potrebe.
Bilo bi lijepo da moderator obriše i tvoj post i ove ispod.
Ipak neka ostane lijepo čestitanje, jer je stvarno od srca i - LIJEPO bratko.
@Eeva, tebi pusa od ovog čike za svaki minut truda kojeg ćeš odvojiti da ova soba opstane, bude dobra i korisna.