Thread: Urei 1178
View Single Post
Old 03-03-2009, 01:19 AM   #1
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Default Re: Urei 1178

Ja imam na GSSLu taj sidechain sklop i to je super stvar! Jako dobro za mastering jer kompresor stvarno radi nevidljivo. Eliminira se kick i bass u sidechainu da njih ne lovi i onda radi prekrasno. Stavi si u taj distressor-ish kompresor svakako i send/recieve konektor (jedan kao insert TRS ili dva TS) da mozes s nekog vanjskog EQa uzimat signal koji on onda zvace. To ti je zgodno jer si onda u kompu napravis krivulju na nekom pluginu i to posaljes na odvojeni izlaz konvertera pa direkt u sidechain kompresora. Meni taj stos jako dobro radi jer se tako moze eliminirat nesto ili nesto prenaglasit (npr. dignes oko 200 hz usko i puno i onda kompresor reagira samo na snare a ostalo ga ne pobudi... izvrsno kao neki efekt pumpanja... hehe... to je fora... znas mene da radim gluposti uvijek).

A oko trafoa... palo mi na pamet...
Jel mozes narucit i koliko bi kostalo da mi rijesis po toj svojoj vezi 5 komada 1:2+2 trafoa. Trebao bi u neke starudije koje sam u zadnje vrijeme nabavio staviti balansirane izlaze pa mi je to palo na pamet kao neko jednostavno rjesenje. Ajd baci PM ako je to izvedivo!
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote