Thread: jeftin ad?
View Single Post
Old 02-03-2009, 02:01 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: jeftin ad?

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
pa valjda delta1010 snima preko 48khz, sto bi me banovao za to, za ADA8000 sam prevideo
E, ali gde ima Delta za 200€? nemoj da ga izazivaš, vi'š da je nervozan nekako s proljeća

Arthure, aj' sad ozbiljno. I da nađeš nešto što će da bude 200 evrokupona i da snima 8 kanala 24/96 teško da će biti išta do ono što si i sam rekao na početku: "bar da me laže". Ako pogledaš, čak i Deltin Manual NIGDE ne pominje režim rada konvertora, nego imaju svakojake uvijene formulacije tipa: "can create pristine 24-bit recordings at sampling rates of up to 96 kHz", "all data paths support up to 24bit/96kHz performance." i sl. Možda sam slon paranoji, ali meni je to malo sumnjivo

Nadalje, koliko ja kapiram, ako neka sprava emulira 96kHz iz A/D konvertora koji rade na 48kHz - cutoff frequency se primenjuje već na na 48k, ili grešim. Dakle - džaba. A i Delta kod Thomanna košta 399€.

Kapiram da ti nisam pomogao, jedino sam te možda ubedio da prestaneš da se ložiš i da se pomiriš sa Onyxovim routingom... Možda je i to vajda.

Pozdrav