View Single Post
Old 27-02-2009, 09:53 AM   #53
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Koliko dugo mixate?

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Pa, malo li je? Ja se zgranuo kada me je Habić pre neki dan podsetio da je album "O, Je" grupe U ?kripcu snimljen i smiksan za manje od 40 (studijskih) sati.

Ceo tretman trajao desetak dana... Ceo album smiksan za dva dana... Jedna pesma (Siđi do reke) obezbedila bendu ostatak karijere. Nikada nisam voleo tu pesmu (niti sam svirao u istoj), ali ?ta da se radi... Smiksana za cca 2 sata drugog dana miksa... Dakle - mo?e.
Jbg, niko ne voli da ne bude u pravu pa ni ja... Juče se čujem sa Habićem, ispostavilo se da sam negde pobrkao lončiće. Album "O, je" je ipak sniman podugo za ono vreme - debelo preko 100 sati (svi ostali albumi ?kripca su rađeni prilično ekspresno). Dodu?e, Siđi do reke jeste smiksana za par sati, ali tamo ba? i nije bilo ne?to previ?e kanala, a i bili su prilično pedantno snimljeni... a i u Studiju Akvarijus bilo outboarda hm...

Tako da, sve u svemu, izvinjenje zbog dezinformacije za koju ionako pretpostavljam da sve ?ive zabole Q faktor, ali ne volim da lupetam pa me uvek blam kad mi se to desi.